onsdag 6 oktober 2010

Vilken dag




Fyyyy fasen.... igår skulle vi fixa ihop våran säng.... å insåg att vi hade glömt ribbottnar.... så vi tänkte att ja men då åker vi till ikea. Väl på väg dit så har det varit nån stor krock på E4 så bussarna går inte som dom skulle.... men efter många om och men kom vi fram.. köpte bottnarna och lite annat hahha..... kommer hem å lämnar grejerna.... stressar iväg till NK för att hämta vagnen.... fick provköra den....hihi:-) Väl hemma igen skulle killen skruva ihop sängen.... å när den e nästan klar så saknas mittbalken.... gaaaaaaaaaaaaaaah.... blir galen.... går in på internet och kollar.... jodå den ska ingå.... så nu när jag kliver upp och ringer...så ingår den inte.... bara om man handlar på internet!!
Men va fan.... har man varuutlämning hur fan ska jag veta att dom inte plockar med mittbalken utan att jag måste ta den själv eftersom på internet står det att den ingår!!!! Nääää skit ikea... å ena handtaget saknas men det kommer om 10dagar! Näää betala mer å få service säger jag bara!

Vagnen köpte vi på NK, vill ni ha nåt mer, det som ingår i vagnen e det å det å det.... vill ni ha hjälp med nåt så kan ni komma hit så visar vi er... kan ha en liten kurs. Det är service!

IKEA vs NK........ Inge svårt val! NK vinner med stormsteg! Vagnen ville vessla står i hallen å åkpåsen sitter som gjuten:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar